Alexandra Nadane – Director Executiv
A absolvit programele de master Managementul proiectelor în cadrul SNSPA și Consiliere în asistență socială în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București. Prin prisma activităților în care a fost implicată a observat nevoile și problemele cu care se confruntă deseori femeile însărcinate aflate în situații de criză și consideră că persoanele vulnerabile pot avea o viață mai bună dacă li se oferă sprijin.
Veronica Tuțu – Asistent social
Veronica a absolvit Facultatea de Asistență Socială în cadrul Universității din București și urmează un Master de Consiliere în Asistență Socială. Are experiența de voluntariat în diverse domenii sociale unde a conștientizat importanța familiei și a suportului oferit acesteia în asigurarea unei dezvoltări armonioase a copilului și ulterior, chiar a adultului. Își dorește să sprijine femeile însărcinate aflate în situații de criză, redandu-le încrederea în forțele proprii și în resursele ce pot fi găsite în comunitate.
Bogdana Fati – psihoterapeut
Numele meu este Bogdana Fati, sunt psihoterapeut specializat în terapia de cuplu, familie și în terapia pentru copii și adolescenţi.
Dar, mai mult decât o profesie, consilierea și psihoterapia reprezintă o pasiune profundă, o dorință continuă de a descoperi cât mai multe faţete ale lumii interioare și tot ce decurge de aici.
Povestea mea începe cam așa. Am ales să dau examen la facultatea de Psihologie pentru că am avut norocul să cunosc o doamnă psihoterapeut care mi-a deschis apetitul pentru tot ce presupune terapia.
Au urmat, apoi, firesc anii de facultate în urma cărora am decis să mă specializez pe segmentul de psihologie organizațională.
Timp de 9 ani am lucrat pe zona de Human Resources, însă în 2011 în viața mea a apărut un nou rol și, poate, cel mai important, și anume, cel de părinte.
O data cu apariţia pe lume a fetiței mele Maria Xenia și a băiețelului meu Luca Petru am simţit că este vremea să revin la pasiunea mea și să am curajul de a merge până la capăt în acest demers.
Astfel, am început specializarea în cadrul școlii de terapie SPER. Metoda interactivă, bazată pe exerciții și tehnici experiențiale, eficiente în a te focusa pe găsirea unor soluții rapide, dar care pot avea un real impact asupra travaliului, s-au potrivit perfect cu structura mea.
Cred cu tărie în puterea cuvintelor și a emoțiilor și în potențialul pe care fiecare om îl are nativ, dar de care nu suntem foarte conştienţi.
Am ales profesia de terapeut pentru că știu cât de ușor este să uităm cine suntem, care este valoarea pe care o avem sau uităm câtă forță în a schimba, în a alege o altă perspectivă există în fiecare dintre noi.
Consilierea, terapia sunt asemenea unei călătorii la finalul căreia vom fi mai aproape de potențialul nostru, de ceea ce suntem cu adevărat.
Vă aștept cu drag și curiozitate să ne cunoaștem și sa pornim împreună în explorarea propriei lumi.