A început European Pregnancy Help Leaders Summit la București
15.09.2022
O problemă despre care se vorbește extrem de puțin în România: legătura dintre traficul de persoane și avorturile forțate
18.10.2022
Show all

Cinci ani sub Acoperământul Maicii Domnului

Acum 5 ani, de sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului, s-a sfințit și inaugurat Centrul Sfânta Alexandra!

În primul rând, Maica Domnului să le acopere și să le ocrotească pe toate mamele și copilașii lor, cei care s-au născut sau urmează să se nască, căci dragostea și puterea ei sunt destul de mari să îi cuprindă pe toți!

Atunci când am început a fost după câțiva ani de frământări pentru că nu găseam fonduri pentru a începe. Cu darul lui Dumnezeu cineva ne-a ajutat cu o sumă care nu acoperea cheltuielile, dar care a constituit o treaptă stabilă. Am pășit pe ea cu încredere în Dumnezeu și iată că am împlinit 5 ani!

Mereu am fost cu datorii, inclusiv acum avem datorii la ANAF care ne împiedică să accesăm fonduri instituționale pentru proiectele noastre. Însă marea lecție este că, aplicând acel cuvânt „Îndrăzniți!” (Ioan 16, 33), ne-am dezvoltat timp de 5 ani!

Așa că îndrăznim în continuare și îndrăznim chiar să vă spunem că, deși este criză și va fi criză – pentru că femeile însărcinate au nevoie de sprijin și crizele prin care multe dintre ele trec sunt acutizate de crizele sociale și economice -, nădăjduim cu ajutorul lui Dumnezeu și al Maicii Domnului să înființăm o clinică ginecologică și un centru maternal!

Maica Domnului, acoperă-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *