Maraton de cunoștințe pentru persoanele interesate să sprijine femeile în criză de sarcină. Astăzi se încheie Conferința Națională a Centrelor de Sprijin pentru Femeile Însărcinate, ediția a VI-a
14.09.2022
Cinci ani sub Acoperământul Maicii Domnului
01.10.2022
Show all

A început European Pregnancy Help Leaders Summit la București

În perioada 15-17 septembrie 2022, la București se desfășoară European Pregnancy Help Leaders Summit – întâlnirea europeană a reprezentanților centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină din Europa afiliate la Heartbeat International. Evenimentul este organizat în urma colaborării dintre Heartbeat International și Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei.

Heartbeat International este cea mai mare rețea de centre de sprijin în sarcină din lume și cea mai extinsă din lume, având peste 3.000 de centre afiliate pe 6 continente, dintre care 1900 în SUA și peste 1200 în întreaga lume.

Pregnancy Help Leaders Summit se organizează o dată la doi ani și fiecare ediție este organizat într-un alt oraș european. La ediția din acest an, organizatorii au ales Bucureștiul pentru a-i încuraja pe cei care lucrează în centrele de sprijin pentru femeile în criză de sarcină din România și pentru a sprijini dezvoltarea centrelor din țara noastră.

Programul conferinței va include ateliere legate de sprijinirea femeilor în criză de sarcină, marketing, media, dezvoltare tehnologică, schimburi de experiențe, discuții despre provocările pe care le întâmpină centrele de sprijin pentru femeile în criză de sarcină din Europa, vizitarea Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, precum și a unor obiective turistice din București.

Evenimentul este apolitic și neconfesional și are ca scop dezvoltarea programelor și centrelor de sprijin pentru femeile în criză de sarcină și dezvoltarea profesională a lucrătorilor și coordonatorilor de centre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *