În Luna pentru viață, Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” a ajuns în satul Șoimești, din județul Prahova
13.03.2022
A fost inaugurat noul sediu al Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”. Zilele Porților Deschise în perioada 2-7 mai 2022
30.04.2022
Show all

Ajută-ne să dezvoltăm educația și sprijinul profesionist în criza de sarcină!

1000 de femei însărcinate și mame sprijinite în primii 5 ani. Ajută-ne să dezvoltăm educația și sprijinul profesionist în criza de sarcină!

Ce nu te doboară te face mai puternic. Săptămâna trecută această campanie de fundraising trebuia să înceapă altfel.

Urma să vă spunem despre nevoia stringentă de a ne mări echipa cu încă un psiholog și un asistent social pentru că au crescut cu 50% numărul femeilor în criză de sarcină care cer ajutor, iar noi ne-am restrâns echipa cu 50% din cauza dificultăților financiare și a datoriilor.

Între timp am fost nevoiți să relocăm în 3 zile Centrul Sfânta Alexandra, iar printr-o minune contemporană am ajuns… în Piața Victoriei. În prezent, noul spațiu arată ca în pozele atașate. Noul sediu va fi inaugurat vineri, 29 aprilie. Arhitect pro-bono avem, fonduri ne mai trebuie.

Și cum solicitările de sprijin continuă să crească, vă cerem sprijinul pentru două lucruri, nu pentru unul singur: reamenajare și dezvoltarea sprijinului profesionist oferit femeilor în criză de sarcină.

Anul acesta se împlinesc 5 ani de la deschiderea Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, un timp în care cu ajutorul dumneavoastră peste 1000 de femei în criză de sarcină, femei însărcinate și mame au primit sprijinul de care aveau nevoie.

De ce vă cerem ajutorul?

Fiecare femeie care trece printr-o criză de sarcină are o situație specifică și un univers de probleme unde e nevoie de modalități diferite de sprijin și neapărat de specialiști pregătiți să ofere acest sprijin. Contează foarte mult să putem oferi femeilor însărcinate și mamelor care ne calcă pragul toate lucrurile cu care ne ajutați de ani de zile și pentru care vă suntem extrem de recunoscători: scutece, lapte praf, haine de bebeluși, produse de îngrijire pentru mamă și copil, și alimente.

Acestea sunt nevoi constante la care trebuie să fim mereu pregătiți să răspundem, însă nevoia de resurse umane, de specialiști care să ofere sprijin specializat este foarte mare și la fel de importantă.

Deveniți ambasadori!

Celor care sprijiniți constant activitatea centrelor vă mulțumim pentru acest efort sistematic de a sprijini viața și vă invităm să extindem împreună sprijinul: deveniți ambasadori pentru femeile în criză de sarcină! Faceți cunoscută activitatea centrelor și această campanie prietenilor, cunoscuților și colaboratorilor dumneavoastră. Ajutați-ne să dezvoltăm educația și sprijinul profesionist în criza de sarcină!

Iată încă 4 modalități prin care se poate dona, pe lângă Facebook:

 1. Donație prin SMS. Pentru a dona lunar 2 euro prin SMS este nevoie să trimiteți textul DOI prin SMS la 8845. Numărul este valabil pentru toate rețelele de telefonie mobilă.
 2. Donație cu cardul prin aplicați Mobilpay: https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1ataq5er
 3. Donație recurentă (lunară) în conturile de mai jos:
  Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
  Cod fiscal: 36913780
  Conturi:
  RO79RNCB0082153361040001 LEI
  RO52RNCB0082153361040002 EURO
  RO25RNCB0082153361040003 USD
 4. Donație prin Paypal folosind acest link: http://paypal.me/centrulalexandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.