Sprijinul tău salvează vieți! Donează 3,5% pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină
10.02.2022
În Luna pentru viață, Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” a ajuns în satul Șoimești, din județul Prahova
13.03.2022
Sprijinul tău salvează vieți! Donează 3,5% pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină
10.02.2022
În Luna pentru viață, Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” a ajuns în satul Șoimești, din județul Prahova
13.03.2022
Show all

Cel mai frumos mesaj primit de 8 martie: „Copiii mei mi-au oferit tot ce îmi era teamă că am să pierd”

Maria Rizea a învins de două ori criza de sarcină și a ales viața datorită mărturiilor postate și distribuite pe paginile celor două centre ale Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” și Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”.

Felicitări Mariei și tuturor femeilor care au ales viața! Haideți să distribuim cât mai multe postări și mărturii și să sprijinim femeile în criză de sarcină!


***


Ce se mai sărbătorește astăzi? Ziua femeii, Ziua Mamei (în tradiția populară, nu în calendar), 2 luni și o zi ale Elizei, ba chiar suntem și în luna pentru viață.
Au trecut 2 săptămâni pline de anxietate. Dacă mai e ceva care să-mi aline neliniștea, aceea sunt doi ochi căprui. Un bebeluș obosit care adoarme pe umărul mamei. Un zâmbet de bebeluș odihnit. Sunetul pe care-l scoate Eliza când înghite lapte.
Mi se frânge inima la gândul că azi nu toate mamele își strâng puii în brațe. Fie ei mici, fie ei mari. Fie ei pentru totdeauna nenăscuți, fie ei stinși din viață prea devreme.

Războiul care se dă astăzi între necunoscuți e o fărâmă din războiul pe care-l duc mamele împotriva propriilor copii. Frica știrbește dragostea. Mă gândesc de multe ori, cu milă și cu tristețe profundă, la mamele care au ajuns să nu-și cunoască niciodată copiii. Eu știu ce înseamnă să fii împotriva propriului copil – copilul care-ți „fură” cariera, relația și familia perfectă, timpul și prietenii. Mai știu și ce înseamnă să îl cunoști, să îl vezi, să îl miroși, să-i cunoști darurile.

Copiii mei mi-au oferit tot ce îmi era teamă că am să pierd. E utopic, dar atât de real! Mulțumesc ocrotitorilor mei, sfinți și oameni, că m-au purtat în rugăciunile lor și că m-au sprijinit în această luptă. Mulțumesc Eliza Maria Clotea și Alexandra Nadane pentru tot ceea ce faceți. Mărturiile distribuite prin intermediul Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” și Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, precum și toate campaniile pro-viață pe care le-ați desfășurat m-au determinat în două rânduri să rămân statornică în valori și principii.

La mulți ani, femei! Iubiți la fel de mult în continuare!

Maria Rizea

Foto: Mădă Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *