Sprijină Proiectul video „5 mărturii despre criza de sarcină”
24.06.2021
Căutăm fundraiser care să lucreze în sprijinul femeilor în criză de sarcină
28.06.2021
Show all

Centrul „Sfânta Alexandra Împărăteasa” a organizat o nouă întâlnire cu mamele în aer liber

de Veronica Tuțu, asistent social

Un vechi proverb spune că „este nevoie de un sat întreg ca să crești un copil”. Pentru femeile însărcinate și mamele lipsite de sprijin, o întâlnire de socializare cu alte mame este o adevărată binecuvântare. Faptul că discută, își povestesc experiențele de viață, problemele și bucuriile legate de creșterea copiilor le ajută să simtă că nu sunt singure. Iar gândul că fac parte dintr-o comunitate le impulsionează să treacă mai ușor peste dificultăți în viața de zi cu zi. În timp, între unele mame se construiesc relații și ajung să se sprijine reciproc, ceea ce este o mare bucurie.

În 24 iunie, de Sânziene, Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” a organizat o nouă întâlnire în aer liber cu femeile însărcinate și mamele care beneficiază de sprijinul Centrului. Mulțumită voluntarilor care au organizat activități pentru copii, întâlnirea a fost un moment de respiro pentru mame.
Baloanele, pictatul, explorarea parcului și joaca au fost distracția copiilor, iar bucuria reîntâlnirii a fost împărtășită de toți participanții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.