Grup de suport online pentru femei însărcinate în trimestrul III
01.04.2021
Calendarul webinariilor organizate pentru cei care lucrează în sprijinirea femeilor în criză de sarcină
09.04.2021
Grup de suport online pentru femei însărcinate în trimestrul III
01.04.2021
Calendarul webinariilor organizate pentru cei care lucrează în sprijinirea femeilor în criză de sarcină
09.04.2021
Show all

Salvează vieți! Donează 3,5% pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină

Lipsa de sprijin pentru femeile în criză de sarcină e una dintre cele mai mari probleme sociale pe care le are România. Alege să oferi un sprijin care salvează vieți acum și construiește un viitor stabil pentru femeile în criză de sarcină și pentru copiii lor.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit datorat statului către Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei prin completarea formularului 230. Formularul completat cu datele asociației poate fi descărcat de aici: https://centrulsfantaelena.ro/wp-content/uploads/2021/01/Formular-230-2021-Asociatia-pentru-sprijinirea-femeii-insarcinate.pdf

Termen de depunere: 25 mai 2021.

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei a înființat în 2017 Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, iar în august 2020 a deschis Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena”.

În cadrul celor două centre ale Asociației, femeile în criză de sarcină, mamele singure și părinții care așteaptă nașterea unui copil beneficiază de ședințe gratuite de consiliere psihologică, asistență socială, grupuri de sprijin, cursuri de pregătire pentru naștere, alăptare și îngrijire a copilului, sprijin material de urgență și sprijin în găsirea unui loc de muncă.

Fii unul dintre cei căruia îi pasă de cei aflați în nevoie. În 2020, 1 din 3 români au donat pentru cauze sociale redirecționând 3,5% din impozitul pe venit.

Te gândești că ai vrea să ajuți, dar n-ai merge nici în ruptul capului să depui formularul la ANAF sau la poștă? Iată 3 soluții diferite pentru a evita birocrația:

1. Depui declarația online la ANAF

Dacă ai cont în Spațiul Privat Virtual de la ANAF, accesezi acest link, te loghezi și încarci declarația 230 completată.

2. Ne trimiți formularul completat și îl depunem noi

Descarci de aici declarația 230 completată cu datele asociației. O completezi cu datele tale, o semnezi, o scanezi și o trimiți pe mailul formulare@centrulsfantaelena.ro, iar de depunere ne ocupăm noi.

3. Ne faci o vizită la centre și aduci și formularul/formularele

Vizitezi oricare dintre cele două centre ale Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, iar cu ocazia asta aduci formularul completat sau mai multe formulare pe care le-ai strâns de la familie, colegi sau prieteni. Ulterior noi centralizăm formularele primite și le trimitem la ANAF-ul din fiecare sector/județ.

Adresele celor două centre:

Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” – Str. Virgiliu nr. 81, et. 8, ap. 801, Sector 1, București.

Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” – Bd. Basarabia nr. 28 A, et 3, Sector 2, București.

Program de funcționare: Luni-Vineri 9-17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *