Angajăm full-time psiholog cu formare în consiliere pentru copil, cuplu și familie
14.10.2019
Gala caritabilă „Împreună pentru viață” 2019. De ce să sprijini Centrul Sf. Alexandra?
25.11.2019
Show all

Vă așteptăm pe 21 noiembrie la Gala caritabilă „Împreună pentru viață”

Dragi prieteni,

Centrul de consiliere Sf. Alexandra Împărăteasa a împlinit 2 ani de activitate. Orice început este dificil, dar fiecare rugăciune, fiecare încurajare, gândurile bune și sprijinul concret pentru femeile în criză de sarcină venite din partea dumneavoastră ne-au ajutat enorm. Orice mic bine pe care l-ați făcut pentru viață, pentru mame, pentru copii a fost pentru noi o treaptă dintr-o scară pe care am putut să urcăm pentru a dezvolta modalitățile de sprijin.

În ultimii 2 ani, peste 200 de persoane aflate în diferite situații (femei în criză de sarcină, femei însărcinate, mame, familii aflate în dificultate și părinții care așteaptă să li se nască un copil) au beneficiat gratuit de servicii de consiliere, terapie, asistență socială, consiliere vocațională, consiliere juridică și sprijin material. 95% dintre femeile în criză de sarcină care au solicitat sprijin din partea Centrului de consiliere Sf. Alexandra Împărăteasa au ales viața și încercăm să le fim alături în continuare.

Vă invităm să ne fiți alături joi, 21 noiembrie, de la ora 19.00 la Gala „Împreună pentru viață”, un eveniment cu scop caritabil destinat strângerii de fonduripentru continuarea activității Centrului de consiliere Sf. Alexandra Împărăteasa. Gala se va desfășura în Sala București a hotelului Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei 198A, Sector 5, București, în spatele Pieței George Coșbuc, în zona Piața Unirii).

Programul evenimentului include: prezentarea activității Centrului de consiliere Sf. Alexandra Împărăteasa, mărturii ale femeilor care au trecut prin criza de sarcină, o cină festivă, o licitație de obiecte în scop caritabil și surprize, desigur!

Vă rugăm să confirmați participarea pe mail la adresa:

alexandra.nadane@centrulalexandra.ro sau la telefon: 0751.859.467.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *