De ce rămân femeile cu bărbații violenți?
09.07.2019
Mame la Mogoșoaia – eveniment de sprijin pentru mame singure organizat de Centrul Sf. Alexandra
21.08.2019
De ce rămân femeile cu bărbații violenți?
09.07.2019
Mame la Mogoșoaia – eveniment de sprijin pentru mame singure organizat de Centrul Sf. Alexandra
21.08.2019
Show all

Invitație – Prima Conferință Națională „Ajută mama și copilul” pentru Sprijinirea Femeilor în Criză de Sarcină

Sunteți voluntar sau lucrați într-un centru care oferă consiliere și sprijin pentru femeile în criză de sarcină? Sunteți asistent social, psiholog sau coordonator de centru și simțiți că munca dumneavoastră e frumoasă, dar aveți nevoie să vă dezvoltați? Vreți să cunoașteți persoane care lucrează în alte centre pe poziții similare cu care să faceți schimb de experiență?

Dacă răspunsul este da, vă invităm la Prima Conferință Națională „Ajută mama și copilul” pentru Sprijinirea Femeilor în Criză de Sarcină.

Conferința va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Bușteni, în județul Prahova.

Programul include ateliere pentru coordonatorii de centre, pentru psihologi și asistenți sociali susținute de persoane cu experiență în fiecare domeniu, precum și sesiuni dedicate schimbului de experiență.

Taxa de participare este 300 ron.

– costul include cazarea, mic dejun, prânz și cină, precum și mapa participantului;

– costul nu include transportul dus-întors domiciliu – Bușteni.

Înscrierea se face prin trimiterea unui dosar de înscriere alcătuit din CV personal, CV organizație și scrisoare de intenție pe adresa de mail conferintaajuta@gmail.com.

Înscrierile se fac până pe 30 iulie 2019. Acceptarea sau neacceptarea va fi comunicată prin mail, pe 10 august. Pentru orice alte informații, vă rugăm să scrieți mail la adresa conferintaajuta@gmail.com.

Evenimentul este organizat de Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, cu sprijinul Asociației România pentru viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *