Viața bate filmul indian – Un cuplu din India decide să adopte o fetiță abandonată într-o groapă de gunoi, în urma vizionării unui material video postat pe rețelele de socializare
19.06.2019
Dana Nălbaru: „Am adoptat o fetiţă după ce am cerut lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni“
01.07.2019
Show all

SUA – Un cuplu decide să adopte sora biologică a băiețelului pe care l-au înfiat în urmă cu 5 ani

Joseph și Shanna Weight din Elk Ridge, statul american Utah, l-au adoptat de mic pe băiețelul lor Milo, în prezent în vărstă de 5 ani. Mama lui biologică, în vărstă 18 pe atunci, a decis să îl dea spre adopție pe Milo din cauza situației materiale și a lipsei de implicare a tatălui biologic.

Aceasta a crescut într-o familie cu mulți frați, proveniți de la tați diferiți, însă fără a avea vreun tată în casă și de aceea și-a dorit a familie împlinită pentru băiatul său. Între timp, Joseph și Hanna l-au avut pe Nash, fiul lor biologic, acum în vârstă de 2 ani.

Anul acesta în luna ianuarie mama naturală a lui Milo i-a contactat pe soții Weight și le-a spus că este din nou însărcinată, cu o fetiță de data aceasta, pe care le-a propus-o spre adopție.  

Inițial, aceștia au ezitat să dea un răspuns. La fel s-a întâmplat și când agenția de adopție i-a contactat după ce s-a născut fetița. Shanna spune că nu se simțeau pregătiți, însă după șocul inițial au decis că ar fi minunat ca Milo să crească împreună cu sora lui biologică.

A contat și dorința lui Milo, care atunci când a aflat că mama lui biologică este însărcinată le-a spus părinților adoptivi: „Vom aduce bebelușul acasă!”

Așa că micuța Onni, în vârstă acum de 3 luni s-a alăturat fericitei familii Weight și crește înconjurată de dragoste împreună cu frații săi Milo și Nash.

Imagini pentru Joseph and Shanna Weight

Sursă: theblaze.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *