Studiile arată că implicarea tatălui este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor
18.06.2019
SUA – Un cuplu decide să adopte sora biologică a băiețelului pe care l-au înfiat în urmă cu 5 ani
20.06.2019
Show all

Viața bate filmul indian – Un cuplu din India decide să adopte o fetiță abandonată într-o groapă de gunoi, în urma vizionării unui material video postat pe rețelele de socializare

Vinod Kapri, realizator de film din India, împreună cu soția lui, Sakshi Joshi, prezentatoare de știri, au văzut pe rețelele de socializare un material video în care apărea o fetiță nou-născută dezbrăcată și abandonată într-o groapă de gunoi.

Conversația celor doi soți a evoluat instant spre decizia de a o adopta pe micuță. Imediat au început demersurile de a o găsi pe fetiță prin intermediul rețelelor de socializare. Exista temerea ca materialul video să fie „fake news”, însă s-a dovedit real, iar micuța a fost reperată în aceeași zi la terapie intensivă, într-un spital aflat la 500 km de locuința lui Kapri și Joshi.

Cei doi soți s-au deplasat imediat la spital să fie alături de micuță și au început deja să se intereseze de procedurile pentru adopție. La două zile după întâmplare Kapri a postat pe Twitter că starea fetiței pe care au numit-o Pihu este stabilă, deși mai sunt ceva probleme respiratorii.

Sursă: theblaze.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *