Să facem cunoștință cu Melody, fetița cu sindromul Edwards (trisomia 18) care înfruntă toate încercările
19.12.2018
Programul Centrului în perioada Sărbătorilor de iarnă
27.12.2018
Show all

Donează 20% din impozitul pe profitul companiei sau 20% din impozitul pe veniturile IMM-ului către Centrul de consiliere Sf. Alexandra

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei este furnizor acreditat de servicii sociale, iar Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” este un serviciu social licențiat în cadrul asociației.

Centrul oferă servicii de consiliere și asistență socială femeilor în criză de sarcină, mamelor tinere și adolescente, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă nașterea copiilor și doresc să se pregătească pentru aceasta.

Până la 31 decembrie 2018 companiile pot dona către o entitate non-profit, furnizor acreditat de servicii sociale, 20% din impozitul pe profit datorat statului, iar IMM-urile 20% din impozitul pe venituri datorat statului.

Dacă reprezentați o companie sau un IMM și vreți să faceți o faptă bună cu 20% din banii care se duc către stat, vă rugăm să ne ajutați să oferim în continuare sprijin celor care au nevoie.

Lista furnizorilor de servicii sociale acreditați în baza Legii 197/2012 poziția 814

Procedura prin care IMM-urile pot dona 20% din impozitul pe venituri se poate descărca de aici 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.