10 pași pentru o alăptare de succes. Citește primul Abecedar de alăptare din România
10.10.2017
10 pași pentru o alăptare de succes. Citește primul Abecedar de alăptare din România
10.10.2017
Show all

A fost inaugurat Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” din București

Duminică a fost inaugurat Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” din București. Slujba de sfințire a fost oficiată de Părintele Ionuț Iordăchescu, Consilier Eparhial în cadrul Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, împreună cu Părintele Eugen Bucur, coordonator al preoților de caritate din Arhiepiscopia Bucureștilor.

Părintele Ionuț Iordăchescu a oferit distincția de vrednicie din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel Alexandrei Nadane, director executiv al Centrului de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa”:

„Este o inițiativă de care era mare nevoie mai ales în București. Din păcate există o lipsă de informare și o lipsă de educație. Multe mame tinere sunt dezorientate, nu știu cum să procedeze când se află într-o situație de dificultate și preferă calea cea mai simplă, care nu întotdeauna este și cea mai bună și purtarea întregii vieți a unei decizii luată într-un moment în care o mamă aflată în dificultate nu a primit ajutorul soțului, al partenerului, al familiei, al bisericii și al societății.”

Prezentă la evenimentul de inaugurare, doamna viceprimar general Tomnița Michaela Florescu a afirmat:

„Găsesc că este un privilegiu să fim împreună pentru un eveniment ca acesta. Este remarcabil că există un astfel de centru, că într-o lume lipsită de compasiune se mai întâmplă și astfel de lucruri. Sunteți oameni puternici, vă simt. Femeile sunt la fel de puternice în delicatețea lor, însă sunt medii sociale în care nu există sprijin și dacă putem să fim alături de ele, să fim.”

Alexandra Nadane a mulțumit Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru distincția oferită și pentru sprijinul constant acordat activităților pentru viață, spunând că în activitatea Centrului de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” va fi nevoie de prezența și implicarea cât mai multor oameni care să vină în sprijinul femeilor însărcinate, al copiilor și al familiilor aflate în dificultate.

Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” se află în Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București și este deschis în fiecare zi de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *