Toate serviciile de mai jos sunt gratuite!

 
Teste de sarcină gratuite
Centrul oferă gratuit teste de sarcină tuturor femeilor care solicită. Trebuie doar să vii între 10.00 și 18.00 de luni până vineri. Testul este autoadministrat într-o unitate curată și privată din cadrul Centrului.
Consiliere psihologică gratuită
Oferim consiliere psihologică gratuit pe perioada crizei de sarcină și, dacă suntem solicitați, pe termen de până la 1 an.
Referire spre consiliere spirituală - religioasă
La cerere, oferim referire spre consiliere spirituală gratuită.
Asistență socială în urgențe
Încercăm să oferim ajutor în cât mai multe forme, inclusiv îmbrăcăminte, alimente și scutece pentru copii, în special în situații de urgență, dar și pe termen mediu, în măsura posibilităților.
Servicii recomandate în comunitate
Suntem bucuroși să vă oferim informații legate de serviciile locale de asistență socială, consiliere juridică, medici care să supervizeze sarcina, cursuri de alăptare, consiliere vocațională, cursuri de formare profesională. Adesea cheia pentru obținerea ajutorului de care aveți nevoie este să știți unde să sunați și cui să cereți ajutorul!
Grup de suport pentru mame
Disponibil pentru mame până când copilul lor împlinește vârsta de 8 luni. Întâlnirile includ o cină ușoară, invitați, informații despre părinți și relația dintre mamă și copil. Se oferă îngrijirea copiilor în timpul programului.
Grup de suport post-avort
Acest grup este conceput pentru a ajuta orice femeie afectată de avort, care se confruntă cu sentimente de vină și regret. Dacă te lupți în tăcere cu aceste sentimente, chiar dacă a trecut o săptămână sau 20 de ani de la avort, încercăm să te ajutăm să-ți găsești liniștea și iertarea.
Educație
Oferim noțiuni de bază despre sarcină, educație în puericultură și formarea abilităților parentale.