Echipa noastră

Alexandra Nadane – Director Executiv

Alexandra Nadane este licențiată în științele comunicării. De peste 8 ani se implică în proiecte sociale dedicate tinerilor. În prezent studiază Managementul proiectelor și Consiliere în asistență socială. Prin prisma activităților în care a fost implicată a observat nevoile și problemele cu care se confruntă adeseori femeile însărcinate aflate în situații de criză și consideră că persoanele vulnerabile pot avea o viață mai bună dacă li se oferă sprijin.

Manuela Manu – Psiholog clinician specialist

Sunt psiholog clinician specialist cu experiență profesională de 14 ani în consiliere psihologică, atât în format individual cât și de grup. Am colaborat cu diverse ONG-uri unde am inițiat și susținut sesiuni de consiliere și grupuri de suport/dezvoltare personală cu grupuri vulnerabile (toxicomani, seropozitivi, etc.) dar și training-uri cu copii, adolescenți din școli. Colaborările au continuat și prin intermediul clinicilor unde am oferit evaluare psihologică a sănătății mintale, consiliere pe probleme emoționale (depresii, blocaje în comunicare, criza de originalitate la adolescenți etc.) și consiliere vocațională.

Hristu Nastu – Director Administrativ

Hristu Nastu este aromân, tatăl unei fete de 2 ani, absolvent de Teologie și colegul specializat în rezolvat probleme.

Mirela Andrei – Asistent social

Mirela Andrei este licențiată în asistență socială. A sprijinit ca asistent social în ultimii ani familii aflate în situații de criză, cu un interes special pentru copii. A ales să lucreze în cadrul Centrului pentru a susține mamele aflate în dificultate și pentru a proiecta, dezvolta soluții la problemele, riscurile cu care acestea se confruntă.

Ioana-Otilia Chiselev – Secretară

Ioana-Otilia Chiselev este proaspăt absolventă a facultății de Psihologie și, aflată la început de drum, caută o cauză căreia să i se dedice și își dorește să învețe în fiecare zi ceva nou alături de oamenii din jurul ei. Tocmai de aceea a ales să lucreze în cadrul Centrului, fiecare zi reprezentând o oportunitate pentru ea să se dezvolte și să-i sprijine pe ceilalți, fie ei colegi, mămici, tătici sau pitici. Îndrăgește copiii și animalele și crede că fiecare ființă trebuie respectată, iubită și înțeleasă..

Centrul Alexandra