Speranţă. Fericire. Dragoste. Înţelegere.

S-ar putea să nu simțiți asta acum, dar aceste lucruri îți sunt la îndemână, mai aproape decât crezi! Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor? Te putem ajuta cu servicii gratuite și confidențiale, oferindu-ți dragoste și sprijin necondiționat. Trebuie doar să faci primul pas.


A fost un șoc. Îmi doream mult un copil și poate acum era singura ocazie să-l nasc, iar el îmi spunea că trebuie să renunț la sarcină. Mai mult

Anca, 34 de ani

 

De ce facem asta?

PENTRU CĂ știm cât de dificil este momentul când o femeie însărcinată sau care a născut de curând se simte singură, abandonată, judecată, criticată, neînțeleasă, fără sprijin, iar adesea asupra ei se exercită presiuni verbale, emoționale sau fizice!

PENTRU CĂ știm ce simți când ai nevoie de ajutor și nu știi unde să te îndrepți, iar persoanele care să te înțeleagă, să te iubească necondiționat și să te sprijine par că au dispărut de lângă tine!

PENTRU CĂ știm cât de greu este să îți fie frică să mergi în orice direcție!

PENTRU A ȘTI CĂ NU EȘTI SINGURĂ!

Vei vedea că ne pasă și că îți oferim soluții reale la problemele tale!

Acestea au fost gândurile noastre când am înființat acest centru care oferă gratuit consiliere și sprijin femeilor însărcinate aflate în situații dificile, adolescentelor însărcinate, viitorilor părinți și părinților care așteaptă să li se nască un copil.